Kate Toft Madsen

Lidt om mig

Lidt om mig selv

Jeg er født i Chicago og kom til Danmark  ifm. mit BA. studium. Mødte min mand, og har nu boet i Danmark i mere end 40 år. Jeg vejleder både på dansk og engelsk.

Jeg er hverken terapeut eller præst, men uddannet som  åndelig vejleder på jesuitternes kursus- og retrætecenter i Wales, St. Beunos. Igennem flere år har jeg som vejleder sammen med jesuitterne i Danmark været med til at afholde advents- og fasteretræter. 

Som vejleder er en del af ens udvikling i henhold til Ignatius selv at modtage regelmæssig vejledning. Desuden tager jeg en gang årligt på en uges retræte. Som nævnt tidligere så modtager jeg supervision.

Jeg er katolsk lægperson, medlem af mit sogns menighedsråd.

Ifm. at jeg vejleder modtager jeg supervision.

Min trosvandring

Jeg er vokset op i Den katolske Kirke, men faldt fra. Jeg ville gerne have bønnen tilbage i mit liv, men kunne man det, når man ikke gik i kirke? Og hvordan bede? Takket være en kollega, som er baptist, fandt jeg vej til Taizé-gudstjenester, og derfra til Sankt Joseph Søstrenes retrætecenter i Kokkedal, Stella Matutina. Søstrene arbejder indenfor den ignatianske spiritualitet som jesuitterordenens grundlægger, Ignatius af Loyola, formulerede. Det er også blevet min vej.

Meditationerne på Stella åbnede mine øjne (hjerte?) for bibellæsningerne under gudstjenesten. Jeg havde lyst til at gå i kirke, og fandt et sogn. Jeg fik et arbejde indenfor Kirken, blev menighedsrådsmedlem. Siden blev jeg så heldig at komme til at vejlede ifm.  de danske jesuitters faste- og adventsretræter, og blive uddannet til åndelig vejleder.